Κρήτη | Παραδόθηκε ο δράστης της στυγερής δολοφονίας | Παρέδωσε το όπλο του εγκλήματος

κρήτη-παραδόθηκε-ο-δράστης-της-στυγερ-348244

Στην αστυνομία παραδόθηκε πριν από λίγο ο δράστης της στυγερής δολοφονίας με θύμα τον 58χρονο κτηνοτρόφο Ανδρέα Κανάκη που άφησε άναυδη την τοπική κοινωνία του Καστελλίου (δείτε εδώ).

Ο 55χρονος από το Γεράκι πέρασε το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και μάλιστα παρέδωσε στους αστυνομικούς της ασφάλειας και το όπλο του εγκληματος.

Η εκτέλεση του 58χρονου στο Μπιτζαριανό του Δήμου Μινώα που πυροβολήθηκε στο … μάτι με πιστόλι έγινε μπροστά σε δυο αυτόπτες μάρτυρες

Οι συνολικά τέσσερις εμπλεκόμενοι στο αιματηρό περιστατικό, ως φαίνεται, συναντήθηκαν στο σημείο όπου επρόκειτο να γίνει το «ξεκαθάρισμα».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Τετάρτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 55χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 58χρονου ημεδαπού( Σχετικό Δελτίο Τύπου 23.03.2016).

Επιπλέον ο 55χρονος πυροβόλησε ανεπιτυχώς, σε βάρος 31χρονου Έλληνα, ο οποίος ήταν μαζί με τον 55χρονο στο περιστατικό. Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι ο 55χρονος παραδόθηκε αυθορμήτως σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ στη συνέχεια παρέδωσε και το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον 55χρονο και τον 31χρονο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr 

2 thoughts on “Κρήτη | Παραδόθηκε ο δράστης της στυγερής δολοφονίας | Παρέδωσε το όπλο του εγκλήματος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook