Κρήτη | Παλεύει για τη ζωή του ο 6χρονος – Δηλητηρίαση από αλκοόλ έδειξαν οι εξετάσεις

κρήτη-παλεύει-για-τη-ζωή-του-ο-6χρονος-682113
φωτό αρχείου

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ο 6χρονος πιτσιρικάς, στους Στόλους του Δήμου Γόρτυνας, ο οποίος και μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ, έχοντας προηγουμένως καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Το παιδί υπεβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή.

«Ο 6χρονος ήρθε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μας και αμέσως υπέβληθη σε όλες τις απαραίτητες βιοπαθολογικές εξετάσεις. Από τα αποτελέσματα που έχουμε στα χέρια μας, υπάρχουν ενδείξεις δηλητηρίασης από αλκοόλη αλλά αναμένουμε αποτελέσματα και άλλων εξετάσεων για να δούμε μήπως υπάρχουν και άλλα αίτια», αναφέρει στο neakriti.gr ο κ. Φανουργιάκης.

Εφιαλτικές στιγμές για την οικογένεια του, ενώ στους γονείς του σχηματίστηκε αυτεπάγγελτα δικογραφία, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και έχουν αφεθεί ελεύθεροι, ώστε να βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους .

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα το παιδί και ενώ ήταν μέσα στο σπίτι, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Η κοινωνία της Κρήτης είναι πάντως αναστατωμένη με τα περιστατικά κατανάλωσης αλκοόλ, σε σχετικά μικρές ηλικίες και έρχεται να προστεθεί στα κρούσματα κατανάλωσης αλκοόλ από 4 ανήλικους, τα οποία και σημειώθηκαν στο Σπήλι Ρεθύμνου και κατέληξαν στο Κέντρο Υγείας.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook