Κρήτη | Πακιστανός βίασε 46χρονη και μετά χτυπούσε το κεφάλι της για να τη σκοτώσει

κρήτη-πακιστανός-βίασε-46χρονη-και-μετ-124370

viasmos1

Τη βιάσε και μετά χτυπούσε το κεφάλι της  στο έδαφος για να τη σκοτώσει.

Ο λόγος για ένα 30χρονο Πακιστανό που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό 46χρονης

Συγκεκριμένα συνελήφθη, την Κυριακή  το βράδυ, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου, 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό 46χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, ενώ η 46χρονη επέστρεφε πεζή στην οικία της, ο 30χρονος κάνοντας χρήση σωματικής βίας, την οδήγησε σε ερημικό, σκοτεινό σημείο, εξαναγκάζοντας την σε εξώγαμη συνουσία. Στη συνέχεια προκειμένου να κάμψει την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε η παθούσα, αποπειράθηκε να την σκοτώσει, κλείνοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της, χτυπώντας ταυτόχρονα το κεφάλι της στο έδαφος.

Η παθούσα εκμεταλλευόμενη στιγμιαία απόσπαση προσοχής του δράστη, κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου.

Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις  κινητοποιήθηκαν αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την παθούσα, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί σήμερα (03.03.2014) ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook