Κρήτη | Πήγε για ψώνια και της βούτηξαν το αυτοκίνητο

κρήτη-πήγε-για-ψώνια-και-της-βούτηξαν-314440

Απόγευμα Σαββάτου…

Μία γυναίκα σταματάει με το αυτοκίνητο της έξω από επιχείρηση στο κέντρο του Αγίου Νικολάου. Αφηρημένη, αφήνει τα κλειδιά πάνω στη μίζα ενώ ξεχνάει και να το κλειδώσει. Αφού κατέβηκε, πήγε στην επιχείρηση προκειμένου να κάνει την αγορά της.

Τα ελάχιστα όμως λεπτά που το αυτοκίνητο έμεινε ξεκλείδωτο και με τα κλειδιά στη μίζα, ένας άνδρας γνωστός στις τοπικές Αρχές ηλικίας 43 ετών, μπήκε μέσα, το έβαλε μπροστά και έγινε καπνός. Μάλιστα, το περιστατικό είχε και αρκετούς αυτόπτες μάρτυρες όμως κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Όταν η γυναίκα επέστρεψε για να πάρει το αυτοκίνητό της, αντιλήφθηκε ότι κάποιος άλλος το είχε πάρει… πριν από αυτή. Αφού ενημερώθηκε από τους αυτόπτες μάρτυρες, ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του Αγίου Νικολάου ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες και ευτυχώς για την γυναίκα, το όχημα βρέθηκε λίγα μέτρα παρακάτω και για την ακρίβεια, έξω από το σπίτι του 43χρονου από το Χουμεριάκο.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο εν λόγω άνδρας το πήρε για να πάει μέχρι το σπίτι του, αυτό όμως δεν δικαιολογεί αυτό που έκανε. Ο άνδρας συνελήφθη και σύμφωνα με πληροφορίες θα περάσει και από ψυχολογικές εξετάσεις.

Πηγή: ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook