Κρήτη | Πήγαν να εξαπατήσουν το Δικηγορικό Σύλλογο μέσα στα γραφεία του

κρήτη-πήγαν-να-εξαπατήσουν-το-δικηγορ-339198

Μια απίθανη ιστορία που αποδεικνύει πως οι απατεώνες δεν έχουν το… Θεό τους, διαδραματίστηκε χτες στα γραφεία του δικηγορικού συλλόγου Ηρακλείου!

Ήταν λίγο μετά τις 10.00 το πρωί όταν χτύπησε το τηλέφωνο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου Άρη Ροζάκη. Στο τηλέφωνο μια γυναίκα υποστήριξε πως ήταν νεαρή δικηγόρος, που είπε και το όνομα της και η οποία επικαλείτο πως πέθανε η μητέρα της και ζητούσε μια ταμειακή εξυπηρέτηση από το σύλλογο για ένα ποσό 2000 ευρώ και τα οποία θα επέστρεφε στο σύλλογο άμεσα με τραπεζική μεταφορά.

Ο κ. Ροζάκης που δεν … κακόβαλε απευθύνθηκε στο σύλλογο για να πάρει περισσότερα στοιχεία για τη δοκιμαζόμενη συνάδελφο, όπου έκπληκτος πληροφορήθηκε πως η δικηγόρος ήταν μικρή σε ηλικία για να διαθέτει υπέργηρη μητέρα, και η οποία μάλιστα έχαιρε άκρας υγείας! Για επιβεβαίωση της πληροφορίας από το δικηγορικό σύλλογο πήραν τηλέφωνο την ανυποψίαστη δικηγόρο, η οποία δεν είχε ιδέα για την απάτη που κάποιοι στο όνομα της έστηναν.

Αργά το μεσημέρι κατέφθασε στο δικηγορικό σύλλογο ο υποτιθέμενος κουνιάδος της δικηγόρου, προκειμένου να πάρει τα χρήματα και ο κ. Ροζάκης, αφού του ζήτησε να περιμένει για λίγα λεπτά στο γραφείο του προκειμένου να μαζέψει τα λεφτά, κατευθύνθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα, τον οποίο και ενημέρωσε.

Λίγα λεπτά αργότερα ενώπιον του θρασύτατου απατεώνα, ηλικίας 45 ετών,  βρέθηκαν τόσο ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου όσο και ο εισαγγελέας υπηρεσίας ενώ το «παρών» έδωσε και η δικηγόρος που υποτίθεται εκ μέρους της ζητούσε τα δανεικά ο ευφάνταστος όσο και θρασύς απατεώνας.

Διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους ενώ δυο αστυνομικοί που συνόδευαν τον εισαγγελέα στα γραφεία του συλλόγου συνέλαβαν τον 45χρονο ο οποίος οδηγείται στο αυτόφωρο, ενώ η συνεργός του αναζητείται!

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook