Κρήτη | Ο καφενές με τον καφέ σέρβιρε και… «φρουτάκι»

κρήτη-ο-καφενές-με-τον-καφέ-σέρβιρε-κα-267670

Συνελήφθησαν, σήμερα  μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 50 και 58 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, σήμερα (25.12.2015) μεταμεσονύκτιες ώρες, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «καφενείο», ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος, είχε επιτρέψει την εγκατάσταση και λειτουργία εννέα (9) ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, οι οποίοι ήταν πρόσφοροι προς χρήση από πελάτες και θαμώνες για τη διενέργεια του τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου «Φρουτάκια». Επιπλέον διαπιστώθηκε ο 58χρονος, να διενεργεί το απαγορευμένο και τυχερό παίγνιο σε ένα από τους ανωτέρω υπολογιστές.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες βρέθηκε και κατασχέθηκε μικρό χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε το εν λόγω κατάστημα στερείται την απαιτούμενη άδεια πιστοποίησης παιγνιομηχανημάτων και ο 50χρονος στερείτο πιστοποιητικού υγείας.

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook