Κρήτη | Οντισιόν για τη νέα ταινία του Σμαραγδή, «Νίκος Καζαντζάκης»

κρήτη-οντισιόν-για-τη-νέα-ταινία-του-σ-373686

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο, την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου

Ακρόαση θα γίνει για την ταινία «»Νίκος Καζαντζάκης» του Κρητικού σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στα γυρίσματα που θα πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο, την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Για τις συγκεκριμένες σκηνές που θα γίνουν στην περιοχή του Ηρακλείου, και επειδή τα πρόσωπα θα αναπαραστήσουν την εποχή του 1900, αναζητούμε κυρίως νεαρούς άνδρες και μεγαλύτερους, με γένια ή/και μουστάκι (και με διάθεση να τα αφήσουν) και νεαρές κοπέλες και γυναίκες μελαχρινές ή καστανές, χωρίς χρωματικές ανταύγειες στα μαλλιά τους, και για τον Άγιο Νικόλαο, αναζητούμε γυναίκες άνω των 50 ετών και παιδιά έως και 15 ετών.

Η ακρόαση θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 από τις 18:00 έως τις 21:00 στη Σχολή «ΧΟΡΕΥΕΙΝ, ΓΩΓΩ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ», οδός ΟΥΛΩΦ ΠΑΛΜΕ 34, στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810 284776.

Υπεύθυνος για την ακρόαση θα είναι ο Ηρακλειώτης σκηνοθέτης Μανώλης Τσελεντάκης».smaragdispsaltis

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σε νεότερη ηλικία τον συγγραφέα θα υποδυθεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Σε ωριμότερη ηλικία το ποιος θα υποδυθεί τον Καζαντζάκη βρίσκεται ακόμη υπό έρευνα.

Εκτός από τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, οι ηθοποιοί που ανακοινώθηκαν επισήμως τον περασμένο Ιούνιο ότι θα συμμετάσχουν στην ταινία είναι η Μαρίνα Καλογήρου (Ελένη Καζαντζάκη), η Ζέτα Δούκα (Μελίνα Μερκούρη), ο Θοδωρής Αθερίδης (Ζορμπάς) και ο Στάθης Ψάλτης (ιερέας).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook