Κρήτη | «Ομερτά» για το ποτήρι που τύφλωσε τον 27χρονο στο μπαρ

κρήτη-ομερτά-για-το-ποτήρι-που-τύφλω-236621

kaygas1Κανείς «δεν είδε» και «δεν άκουσε» τίποτα στο μπαρ του Ρεθύμνου τη βραδιά που ένα ποτήρι, εκσφενδονίστηκε από άγνωστο πάνω στο πρόσωπο 27χρονου Ηρακλειώτη, με αποτέλεσμα να χάσει το ένα του μάτι. Ο χειρισμός της υπόθεσης από τις Αρχές, προκαλεί αγανάκτηση στους γονείς του παιδιού, οι οποίοι ζητούν να βρεθεί ο ένοχος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti.gr

Ολιγωρία στην έρευνα καταγγέλλουν οι συγγενείς του 27χρονου Ηρακλειώτη που έχασε την όραση του από το ένα μάτι, όταν θαμώνες μπαρ στο Ρέθυμνο εκσφενδόνισαν εναντίων του ένα σπασμένο ποτήρι. Σε κατάσταση απελπισίας οι γονείς του βρέθηκαν την Παρασκευή έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο του Ηρακλείου ζητώντας να συναντηθούν με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, χωρίς όμως να βρουν ανταπόκριση. Η ΕΛ.ΑΣ. διευκρινίζει ωστόσο ότι «για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία και η προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη».

Δύο εβδομάδες μετά το βαρύ τραυματισμό του 27χρονου Ηρακλειώτη που έχασε την όραση στο ένα μάτι, οι γονείς του ξέσπασαν με οργή και αγανάκτηση καταγγέλλοντας ολιγωρία στην έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Απογοητευμένοι από το γεγονός ότι οι έρευνες, όπως φαίνεται, παραμένουν στο σκοτάδι, επιχείρησαν να συναντηθούν με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας την παρέμβασή του.

Η ΕΛ.ΑΣ. απαντά ωστόσο ότι: «Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία. Η προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη».

Ο 27χρονος πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, καθώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το μάτι του. Ο ίδιος και οι γονείς του αδυνατούν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στη άλλη η ζωή του έχει ανατραπεί, καθώς ο τραυματισμός του, προκάλεσε βαριά αναπηρία.

Ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι φέρονται να δηλώνουν πως δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα για το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μέσα σε μπαρ στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με περιγραφές δύο παρέες άρχισαν να πετούν ποτήρια η μία στην άλλη, με συνέπεια ένα από αυτά να προσγειωθεί στο μάτι του 27χρονου Ηρακλειώτη, που είχε μόλις μπει με τη παρέα του μέσα στο κατάστημα.

Σε κατάσταση απελπισίας οι γονείς του επεδίωξαν να συναντηθούν με τον κ. Αναγνωστάσκη, ωστόσο φαίνεται πως το πρόγραμμα του δεν το επέτρεψε. Οι ίδιοι το μόνο που ζητούν είναι να βρεθούν οι δράστες και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

«Ζητάμε δικαιοσύνη. Το παιδί μας πήγε να διασκεδάσει και μας το γύρισαν ανάπηρο. Δεν μπορούν να λένε ότι δεν είδαν και δεν ξέρουν τίποτα. Η αστυνομία πρέπει να κάνει τη δουλειά της, χωρίς να φοβάται τους τραμπούκους κα όσους θέλουν να τους καλύπτουν. Δε θα σταματήσουμε, θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος γιατί το παιδί μας μπορεί τώρα να ήταν και νεκρό», όπως ξεκαθάρισαν ο Άγγελος και η Μαρία Κουρουπάκη, χωρίς να κρύβουν την οργή και την απογοήτευσή τους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook