Κρήτη | Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση του 4ου «Cretan Kings Assist Basketball» | Photos

κρήτη-ολοκληρώθηκε-η-αγωνιστική-δράσ-680843

Η 4η συνεχόμενη σεζόν του σχολικού τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball» ολοκληρώθηκε την Κυριακή με απόλυτη επιτυχία, στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.

Για 6η φορά τη φετινή χρονιά εκατοντάδες μαθητές συγκεντρώθηκαν για να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα, εκπροσωπώντας τα σχολεία τους. Συνολικά «παρέλασαν» 16 Δημοτικά Σχολεία του Νομού μας, με την τελευταία αγωνιστική να έχει τον χαρακτήρα γιορτής. Τα παιδιά φόρεσαν τις αγωνιστικές τους στολές, με στόχο την τελευταία τους παράσταση υπό το βλέμμα των γονέων τους. Μάλιστα τη διοργάνωση παρακολούθησε και ο παίκτης του Ρέθυμνο Cretan Kings Ηλίας Θεοδωρίδης, ο οποίος έπαιξε, φωτογραφήθηκε και έδωσε πολύτιμες συμβουλές στα μικρά παιδιά. Το «παρών» έδωσε, όπως πάντα, η αγαπημένη μασκότ των μαθητών Κερατούκλης, μοιράζοντας αγκαλιές και χαμόγελα.

Στο περιθώριο των αγώνων ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου βράβευσε τη ρεθυμνιώτικη ομάδα για το κοινωνικό της πρόγραμμα «Cretan Kings Assist», με τον κ. Βασίλη Γεωργουλάκι να παραδίδει την τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings κ. Ηρακλή Μανουκαράκη.

Μπορεί να ολοκληρώθηκε το μίνι σχολικό πρωτάθλημα, αλλά άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη μεγάλη γιορτή του κοινωνικού μας προγράμματος «All Star Party», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαΐου (15.00) στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

«Η Ρέθυμνο ΚΑΕ ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού σχολείου για την άψογη φιλοξενία όλη τη χρονιά, την εθελοντική ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρεθύμνου και τον Σύλλογο Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Ρεθύμνου».

Χορηγός του τουρνουά μπάσκετ «Cretan Kings Assist Basketball» είναι η αεροπορική εταιρεία AEGEAN και το διαδικτυακό αθλητικό κατάστημα Heavenofbrands.com.

One thought on “Κρήτη | Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση του 4ου «Cretan Kings Assist Basketball» | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook