Κρήτη | Οικιακή βοηθός ξάφριζε το σπίτι που εργαζόταν

κρήτη-οικιακή-βοηθός-ξάφριζε-το-σπίτι-172877

oikiaki-voithosΣυνελήφθη για υπόθεση κλοπής σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, μια 45χρονη γυναίκα, υπήκοος Ρουμανίας, η οποία ξάφριζε για μήνες το σπίτι που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

Η υπόθεση κλοπής σε βάρος του 37χρονου, εξιχνιάστηκε προχθές το πρωί,  από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία του 37χρονου, η συλληφθείσα, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα της ως οικιακή βοηθός, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αφαιρέσει από την οικία του, χρήματα και κοσμήματα.

Σημειώνεται ότι προχθές (27.09.2014) το πρωί αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των εβδομήντα  (70) ευρώ (το οποίο ήταν προσημειωμένο) και στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου.

Ακολούθησε έρευνα στo σπίτι της 45χρονης, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, όπου κατά τη διάρκεια αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των χιλίων τετρακοσίων  (1.400) ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και διάφορα κοσμήματα απροσδιόριστης χρηματικής αξίας, των οποίων η κατοχή ερευνάται.

Η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον  κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή της και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

 

Πηγή: cretalive. gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook