Κρήτη | Ξύπνησαν οι μνήμες από το παραλίγο μακελειό για τα… ενοίκια

κρήτη-ξύπνησαν-οι-μνήμες-από-το-παραλί-596845

Μνήμες από το αιματηρό περιστατικό το οποίο είχε σημειωθεί τον Φεβρουάριο του 2014, στην πόλη του Ηρακλείου, όταν ένας ηλικιωμένος ντόπιος είχε πυροβολήσει το νοικάρη του, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι, αναβίωσαν σήμερα στις δικαστικές αίθουσες.
Στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκε ο ηλικίας 77 ετών -σήμερα- κατηγορούμενος, ο οποίος βαρύνεται με την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 64χρονου άνδρα.

Το συμβάν είχε λάβει χώρα το πρωί της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου του 2014, στη συνοικία της Θερίσου, όταν ο ηλικιωμένος μετέβη στο κατάστημα που νοίκιαζε στον 61χρονο ηλεκτρολόγο, προκειμένου ο τελευταίος να του καταβάλλει χρηματικό ποσό εκατοντάδων ευρώ, που φέρεται να του χρωστούσε.

Ακολούθησε διένεξη μεταξύ των δύο ανδρών, η οποία κατέληξε με τον 77χρονο να βγάζει όπλο και να πυροβολεί τον 64χρονο. Ο ηλικιωμένος αφοπλίστηκε, ωστόσο, κατάφερε να διαφύγει και μια ημέρα μετά παραδόθηκε στις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι πυροβόλησε τον 61χρονο για να αμυνθεί και σε καμία περίπτωση για να τον τραυματίσει.

Παρά το γεγονός ότι το θύμα τραυματίστηκε στο κεφάλι, πάντως, στάθηκε τυχερό αφού η ζωή του δεν διέτρεξε κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι η πολύκροτη δίκη ξεκίνησε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, ωστόσο, η Έδρα διέκοψε τη διαδικασία, η οποία θα συνεχιστεί στις 31 Οκτωβρίου.

Πηγή: neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook