Κρήτη | Ξυπνούν μνήμες για το θάνατο του 3χρονου αγοριού που είχε ζεματιστεί με καυτό νερό

κρήτη-ξυπνούν-μνήμες-για-το-θάνατο-του-427289

Ξυπνούν και πάλι οι μνήμες του περιστατικού με θύμα ένα τρίχρονο αγόρι, το οποίο είχε βρει μαρτυρικό θάνατο στο χωριό Σκούρβουλα της Μεσαράς το Μάρτιο του 2014.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης θα καθίσουν σε λίγες μέρες η μητέρα του και ο πατριός του, δύο Βούλγαροι, οι οποίοι καταδικάστηκαν για το θάνατο του 3χρονου παιδιού στη Μεσαρά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εισαγγελέας έχει ασκήσει στους κατηγορούμενους ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με ενδεχόμενο δόλο, για το μαρτυρικό θάνατο του 3χρονου στα Σκούρβουλα της Μεσαράς και πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε ισόβια.

Τι ανέφερε το πόρισμα του Μιχαλοδημητράκη

Καταπέλτης ήταν το ιατροδικαστικό πόρισμα αναφορικά με τον φρικτό θάνατο που είχε βρει το τρίχρονο αγγελούδι στη Μεσαρά, με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που είχε διενεργήσει ο αείμνηστος ιατροδικαστής Μανώλης Μιχαλοδημητράκης να είναι σοκαριστικά.

Σύμφωνα με τον καθηγητή της ιατροδικαστικής, οι κατηγορούμενοι έβαλαν το παιδί μέσα σε μία μπανιέρα και το περιέλουσαν με καυτό νερό! Ο ιατροδικαστής είχε εκτιμησει ότι το ζευγάρι των Βουλγάρων, είχε θελήσει πιθανότατα, μ’ αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο, να σταματήσει το κλάμα του άτυχου παιδιού!

Τα αποτελέσματα ήταν φρικτά. Ο 3χρονος ειχε υποστεί εγκαύματα τρίτου βαθμού, στο 70% του σώματός του, και είχε πεθανει. Ο αείμνηστος Μ. Μιχαλοδημητράκης είχε αναφερει επιπλέον, ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί και κατά το παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι το μικρό αγγελούδι είχε, σύμφωνα με πληροφορίες εγκαύματα στην πλάτη, στους γλουτούς, την κοιλιά και τα γεννητικά όργανα, σε τέτοιο βαθμό που φαίνεται πως όλες τις μέρες που βρισκόταν στο σπίτι, αντί στο νοσοκομείο, υπέφερε πάρα πολύ.

Η 19χρονη μητέρα του από τη Βουλγαρία στη διάρκεια της κατάθεσης της στην Αστυνομία φέρεται να είχε πει, πως ο σύντροφος της ήταν αυτός που έριξε στο παιδί έναν κουβά με καυτό νερό, γιατί υπέφερε από δυσκοιλιότητα. Την ίδια ώρα ο σύντροφος της γυναίκας όμως, φέρεται να είχε πει, ότι το παιδί έπεσε από ατύχημα πάνω στον κουβά με το καυτό νερό!

Στο μεταξύ, είχαν πει πως τότε, κατέβαλαν προσπάθειες οι ίδιοι για να αντιμετωπίσουν τα καψίματα του παιδιού, ενώ έριχναν ο ένας τις ευθύνες στον άλλο για το γεγονός πως δεν είχαν πάει νωρίτερα το παιδί στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι οι δύο γονείς κάθονται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: creteplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook