Κρήτη | «Ξινή» και… δηλητηριασμένη βγήκε η εκδρομή για παρέα τουριστών

κρήτη-ξινή-και-δηλητηριασμένη-βγή-157618

xrysi«Ξινή» και… δηλητηριασμένη αποδείχτηκε για μια παρέα Oλλανδών τουριστών, η εκδρομή στο νησί «Χρυσή» της Ιεράπετρας. Οι άνθρωποι υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση και χθες το απόγευμα στήθηκε επιχείρηση μεταφοράς τους από το Γαϊδουρονήσι, στο νοσοκομείο Ιεράπετρας που είχε τεθεί σε συναγερμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα ξεκίνησε το πρωί για να πραγματοποιήσει μονοήμερη εκδρομή στο πανέμορφο νησί της Χρυσής. Όπως είπαν και οι ίδιοι, πιθανότατα κάτι από τα φαγώσιμα που προμηθεύτηκαν και έφαγαν από αυτοσχέδια καντίνα στο νησί, δεν ήταν όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να παρουσιάσουν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης. Αργά το απόγευμα και αφού κινητοποιήθηκαν αρμόδιες αρχές και το νοσοκομείο Ιεράπετρας άμεσα 4 Ολλανδοί τουρίστες, μεταφέρθηκαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Μάλιστα όπως δήλωσε στο Cretalive ο διευθυντής του νοσοκομείου Ιεράπετρας Γιώργος Ματαλλιωτάκης η κινητοποίηση του ιδρύματος, γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού ήταν άμεση. Άνοιξαν την Παθολογική Κλινική για να βοηθήσουν τους 4 ανθρώπους που βρίσκονταν σε πιο άσχημη κατάσταση, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας που παρουσίασαν πρόβλημα

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook