Κρήτη | Ξεκινά η χορήγηση φυτών σε χαμηλές τιμές!

κρήτη-ξεκινά-η-χορήγηση-φυτών-σε-χαμηλ-453041

Από την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 ξεκινά η χορήγηση δασικών και καλλωπιστικών φυταρίων σε φορείς και ιδιώτες από το δασικό φυτώριο Φοινικιάς της Διεύθυνσης Δασών Ηρακλείου. Ο κατάλογος των προς διάθεση ειδών περιλαμβάνεται στο έντυπο αίτησης χορήγησης δενδρυλλίων.

Για την αποφυγή συνωστισμού και την ομαλή διευθέτηση της διάθεσης, θα προηγείται η υποβολή αιτήσεων και θα ορίζεται σε κάθε ενδιαφερόμενο ημερομηνία παραλαβής των φυτών.

Σε ορισμένες κατηγορίες νομικών προσώπων (Ο.Τ.Α., σχολεία, ένοπλες δυνάμεις, κοινωφελή ιδρύματα, συλλόγους, κ.α.) προβλέπεται, υπό προϋποθέσεις και για συγκεκριμένους σκοπούς, η δωρεάν διάθεση φυταρίων.

Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (φυσικά πρόσωπα, κ.α.) η διάθεση γίνεται με καταβολή τιμήματος. Η τιμή φυτού θα είναι 0,90 ευρώ (χωρίς τον Φ.Π.Α.) και ανώτατο όριο για κάθε ενδιαφερόμενο τα 50 φυτά. Εφόσον ο αιτούμενος αριθμός είναι μεγαλύτερος των 50 φυτών θα πρέπει να υπάρχει ανάλογη μελέτη φύτευσης.

Η διάθεση των φυταρίων θα γίνεται τις εργάσιμες ημέρες από τις 08:30 έως τις 12:00.

Αιτήσεις θα διατίθενται από το Δασικό Φυτώριο Φοινικιάς. Περισσότερες πληροφορίες θα δίδονται τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα γραφεία της Δ/νσης Δασών Ηρακλείου (περιοχή ΤΕΙ-Δασικό Φυτώριο Φοινικιάς) και στα τηλέφωνα 2810 250389 και 2810 264940.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων φυταρίων που υπάρχουν στο Δασικό Φυτώριο.

Στην απευθυνόμενη στη Δ/νση Δασών αίτηση, θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται ο τόπος που θα φυτευτούν τα φυτάρια και τα στοιχεία του αιτούντος.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook