Κρήτη | «Ντου» του ΣΔΟΕ και συλλήψεις για απομιμήσεις

κρήτη-ντου-του-σδοε-και-συλλήψεις-γι-718869

Αιφνίδιος έλεγχος του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης έγινε χθές σε μαγαζιά, με στόχο την καταπολέμηση του παραεμπορίου και τη διακίνηση απομιμητικών προϊόντων.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν δύο Ελληνίδες ηλικίας 49 και 64 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων, πώληση οινοπνευματωδών ποτών, πλαστογραφία και απάτη.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο των παραπάνω υπηρεσιών πραγματοποίησε ελέγχους σε καταστήματα και αποθηκευτικό χώρο σε περιοχές του Δήμου Χερσονήσου και Δήμου Ηρακλείου τα οποία κατέχουν και χρησιμοποιούν οι δύο Ελληνίδες, όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν (2.500) αντίγραφα προϊόντων απομίμησης ( αρώματα και γυαλιά ) διαφόρων εταιρειών, 96 ετικέτες σημάτων διαφόρων επωνύμων εταιρειών οπτικών (γυαλιών ηλίου), σχεδόν 7.500 φιάλες οινοπνευματώδους ποτού και 700 λίτρα οινοπνευματώδες ποτό.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης σε συνεργασία με την Επιχειρησιακή Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook