Κρήτη | Νεφροπαθείς φιλοξενούνται στον πιο ακατάλληλο χώρο!

κρήτη-νεφροπαθείς-φιλοξενούνται-στο-397331

Να μεταφερθούν στο νοσοκομείο του Αγ. Νικολάου από το θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων. Αυτό ζητούν εδώ και χρόνια νεφροπαθείς και εργαζόμενοι.

Σπίτι των νεφροπαθών έως τώρα αποτελεί το θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων, πολύ κοντά στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, ωστόσο φιλοξενούνται σε ένα χώρο ακατάλληλο, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία τους.

Αναζητάται χώρος κατάλληλος και υποδομή για να μεταφερθεί η μονάδα τεχνητού νεφρού στο φυσικό της χώρο, ενώ όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που η υποστελέχωση χτυπά κόκκινο.

Το καυτό θέμα της μεταφοράς της μονάδας τεχνητού νεφρού στον Αγ. Νικόλαο τέθηκε στο τραπέζι της συζήτησης σε σύσκεψη υπό τη διοικήτρια της 7η ΥΠΕ Κρήτης, Ελένη Μαυρομμάτη, που βρέθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και σύμφωνα με την ίδια δεσμεύεται ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει γίνει η μεταφορά της μονάδας σε χώρο του νοσοκομείου.

  • Δέσμευση για λύση στο πρόβλημα από τη Διοικήτρια της ΔΥΠΕ

Απαντήσεις δίνει η ΔΥΠΕ Κρήτης για τον ακατάλληλο χώρο που φιλοξενούνται νεφροπαθείς στη μονάδα τεχνητού νεφρού στο θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων στον Αγ. Νικόλαο. Η διοικήτρια της 7ης ΔΥΠΕ Κρήτης δεσμεύεται ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει γίνει η μεταφορά της μονάδας σε χώρο του νοσοκομείου.

Πηγή: neakriti.gr

One thought on “Κρήτη | Νεφροπαθείς φιλοξενούνται στον πιο ακατάλληλο χώρο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook