Κρήτη | Νεκροί οι δυο επιβάτες του αυτοκινήτου που έπεσε σε χαράδρα

κρήτη-νεκροί-οι-δυο-επιβάτες-του-αυτοκ-249536
φωτογραφία αρχείου

xaradra_aytokinitoΣε τραγωδία κατέληξε η μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ στα Τέρτσα, δες εδώ, καθώς μετά από δύο και πλέον ώρες οι διασώστες κατάφεραν να φτάσουν στο αυτοκίνητο που είχε πέσει σε χαράδρα 100 μέτρων και να διαπιστώσουν ότι οι δύο άνδρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο ήταν νεκροί.

Πρόκειται για δύο άνδρες από την Ιεράπετρα, ο οδηγός 74 ετών και ο συνοδηγός γύρω στα 65 με 70. Η επιχείρηση ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς το αυτοκίνητο μετά από μία τρελή πορεία κατέληξε σε χαράδρα στην είσοδο ενός δύσβατου φαραγγιού.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ χρειάστηκαν ακόμα και σχοινιά για να κατέβουν στο σημείο με κίνδυνο ακόμα και της σωματικής τους ασφάλειας. Μετά από περίπου μία ώρα κατάβαση, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους δύο άνδρες από το όχημα και με μεγάλη δυσκολία να δέσουν τα φορεία για να ανέβουν τη χαράδρα.

Τους δύο άνδρες παρέλαβε ασθενοφόρο, όπου τους μετέφερε νεκρούς στο Ηράκλειο. Μέχρι στιγμής υπό διερεύνηση είναι οι συνθήκες της τραγωδίας που συγκλονίζει ήδη την Ιεράπετρα, μιας και οι δύο άτυχοι άνδρες ήταν γνωστοί στην περιοχή.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η μεγάλη επιχείρηση ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 15:30, επτά περίπου χιλιόμετρα από τα Τέρτσα της Βιάννου, όταν το αυτοκίνητο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπεσε σε χαράδρα 100 μέτρων. Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή η ΕΜΑΚ και δύο αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής, ενώ αρκετοί ήταν οι κάτοικοι που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την επικίνδυνη διαδικασία.

Την επιχείρηση συντόνιζε ο υποδιοικητής της ΕΜΑΚ, κ. Σταύρος Καλογιαννάκης, ενώ ο συντελεστής δυσκολίας ήταν πολύ μεγάλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook