Κρήτη | Μόνιμος κάτοικος ο Αντρίκος Παπανδρέου με την αρραβωνιαστικιά του

κρήτη-μόνιμος-κάτοικος-ο-αντρίκος-παπ-553392

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται ότι αποφάσισε να εγκατασταθεί στη Χερσόνησο του Ηρακλείου απ’ όπου κατάγεται η αρραβωνιαστικιά του και να κάνει επάγγελμα αυτό που αγαπάει περισσότερο. Ο Ανδρέας Παπανδρέου-junior έχει σπουδάσει Οικονομικά και Κοινωνιολογία, ωστόσο φαίνεται ότι το βελονισμός τον κέρδισε.

Φίλοι και γνωστοί περιγράφουν τον Αντρίκο ως έναν άνθρωπο ήρεμο και προσιτό σε όλους, αλλά και έναν άνθρωπο που λατρεύει τον αθλητισμό.

Όλα δείχνουν ότι έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και κυρίως ότι δεν θέλει να έχει καμία εμπλοκή με την πολιτική, που αποτέλεσε την κύρια ενασχόληση της οικογένειά τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο 37χρονος Ανδρέας αποφάσισε να διευρύνει τις γνώσεις που είχε στον βελονισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες και πλέον εργάζεται ως επαγγελματίας βελονιστής.

Κάνει μάλιστα επισκέψεις κατ’ οίκον και ασκεί το επάγγελμα του θεραπευτή-βελονιστή ακολουθώντας πρωτοποριακές μεθόδους.

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου και η αρραβωνιαστικιά του Πωλίνα Πατραμάνη φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να ζήσουν μια ήρεμη ζωή, επιλέγοντας λίγους και καλούς φίλους με τους οποίους περνούν ευχάριστες ώρες σε στέκια της περιοχής.Ο Αντρίκος μετά και το επαγγελματικό άνοιγμα που έκανε στις αρχές του χρόνου στη Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στο Αμμάν της Ιορδανίας, φαίνεται πως αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο που του αρέσει περισσότερο, τον βελονισμό και μια ήρεμη ζωή στην ιδιαίτερη πατρίδα της αγαπημένης του.

Πηγή: prismanews.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook