Κρήτη | «Μπούκαραν» στο σπίτι της αντιδημάρχου αλλά έγιναν τσακωτοί από το σύζυγο

κρήτη-μπούκαραν-στο-σπίτι-της-αντιδ-394973

Το σπίτι αντιδημάρχου του Αγίου Νικολάου, βρέθηκε στο στόχαστρο ενός ζευγαριού ρομά, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει αναπτύξει πλούσια δράση ανά την Ελλάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα που το ζευγάρι «αναζητούσε» τη λεία του, μπήκε στο σπίτι ο σύζυγός της αντιδημάρχου και γνωστός επιχειρηματίας του Αγίου Νικολάου ο οποίος και προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει.

Οι δύο διαρρήκτες κατάφεραν να διαφύγουν, ωστόσο η γυναίκα, χάρη και στην έγκαιρη κινητοποίηση της αστυνομίας συνελήφθη λίγο αργότερα.

Οι αρχές αναζητούν τώρα το συνεργό της, ενώ εξετάζουν και το ενδεχόμενο οι δυο τους να είχαν πραγματοποιήσει και άλλες ανάλογες «επισκέψεις» στην ευρύτερη περιοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, 28χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, η 28χρονη μαζί με άγνωστο άτομο εισήλθαν σε οικία ιδιοκτησίας 67χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν κοσμήματα, η πράξη τους όμως έγινε αντιληπτή και συνελήφθη η 28χρονη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας. Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγίου Νικολάου.

 

Πηγή: cretalive.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook