Κρήτη | Μπαράζ συλλήψεων για τζόγο

κρήτη-μπαράζ-συλλήψεων-για-τζόγο-192408

poker
Συνελήφθησαν, το Σάββατο  το βράδυ σε περιοχή του Δήμο Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου και του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου, τρείς  (3) ημεδαποί ηλικίας 23, 28 και 37 ετών, 46χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και 32χρονη αλλοδαπή υπήκοος Αλβανίας για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στα πλαίσια ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφετέρια», ιδιοκτησίας  45χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε η 32χρονη ως υπεύθυνη του καταστήματος να έχει επιτρέψει στους ανωτέρω τη διενέργεια σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, του παράνομου τυχερού παιγνίου «ΠΟΚΕΡ» με παιγνιόχαρτα και μάρκες, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 1850 ευρώ ως προερχόμενο από  τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου, 53 μάρκες επί του τραπεζιού διεξαγωγής του εν λόγω παιγνίου και δύο βαλίτσες οι οποίες περιείχαν συνολικά 786 μάρκες διαφόρων χρημάτων, 27 πλήρεις τράπουλες και μια μάρκα με την ένδειξη « DEALER».

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. Οι συλληφθέντες  οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook