Κρήτη | Με 400 κλεμμένα πρόβατα… ετοιμαζόταν να κάνει Πάσχα

κρήτη-με-400-κλεμμένα-πρόβατα-ετοιμαζό-63550

zookleftesΌχι μόνο είχε κλέψει από συγχωριανούς του 400 περίπου πρόβατα αλλά βασάνιζε και το σκύλο που υποτίθεται ότι τα φύλαγε, ένας 35χρονος από τη Μεσαρά, που βρίσκεται από χθες στα χέρια των αστυνομικών αρχών.

Από την Αστυνομία, ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Συνελήφθη, χθες (18.01.2014) το πρωί, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς, 35χρονος ημεδαπός, για παράβαση του Ν. περί ζωοκλοπής (Αστυνομική Διάταξη) & παράβαση του Ν. περί προστασίας των ζώων (Σε καταμέτρηση που διενεργήθηκε στο ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 35χρονου,  διαπιστώθηκε ότι κατείχε συνολικά τριακόσια ενενήντα επτά (397) πρόβατα, χωρίς ενώτια, ενώ δεν είχε αναρτήσει την προβλεπόμενη πινακίδα κωδικού και λοιπών στοιχείων του εκτροφέα).

Επιπλέον, εντός του  χώρου του ποιμνιοστασίου, εντοπίστηκε ένας σκύλος, σε σιδερένιο βαρέλι, χωρίς αυτό να έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την προφύλαξη του από τις καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα την μη παροχή των στοιχειωδών αναγκών της σωστής φροντίδας του. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.»

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook