Κρήτη | Με ριπή σκότωσε τον 25χρονο Γιώργο Γυπαράκη

κρήτη-με-ριπή-σκότωσε-τον-25χρονο-γιώργ-140064

gyparakhs_giorgos2Τουλάχιστον 5 ή 6 φορές πυροβόλησε ο 40χρονος, στην αυλή στα Μυριοκέφαλα, στο γλέντι του Πάσχα, στέλνοντας στον τάφο τον 25χρονο Γιώργο Γυπαράκη και στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση έναν 23χρονο. Ωστόσο μετά τη νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε στον άτυχο 25χρονος ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ήρθαν στο φως συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδομανωλάκη, ο εκλιπών δέχτηκε τέσσερα χτυπήματα από σφαίρες, με τις δύο που τον «βρήκαν» στο μέτωπο και τον τράχηλο να είναι οι μοιραίες. Η τρίτη πέρασε ξυστά από το κεφάλι του ενώ την τέταρτη δέχτηκε στο χέρι.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις, το όπλο φέρεται, πιθανότατα από λάθος του κατόχου του, να βρισκόταν όχι στη θέση «βολή κατα βολή», ώστε μετά τον κάθε πυροβολισμό να χρειάζεται να οπλίζεται ξανά το πιστόλι, αλλά στη θέση «βολή κατά ριπάς», γεγονός που σημαίνει ότι με μία κίνηση, το όπλο αρχίζει να πυροβολεί συνεχόμενα…

Ο 23χρονος πρόκειται να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στο μάτι, ενώ ο 40χρονος που έχει συλληφθεί, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος και θα απολογηθεί την Παρασκευή.

 

Πηγή : cretalive.gr

One thought on “Κρήτη | Με ριπή σκότωσε τον 25χρονο Γιώργο Γυπαράκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook