Κρήτη | Μαθητές βρήκαν πορτοφόλι και το επέστρεψαν

κρήτη-μαθητές-βρήκαν-πορτοφόλι-και-το-761440

Βρήκαν στο δρόμο πορτοφόλι με χρήματα όμως δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή να το κρατήσουν.

Οι παρέα των τριών αγοριών, μαθητές του Δημοτικού, αμέσως ζήτησαν βοήθεια προκειμένου να βρεθεί ο κάτοχος του.

Τα ανήλικα αγόρια βρήκαν μέσα στο πορτοφόλι μια κάρτα-μέλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου και έτσι αναζήτησαν εκεί τα στοιχεία του ιδιοκτήτη.

Ο Μάνος Αναστασάκης, ο Μανώλης Τσαφαντάκης και ο Λευτέρης Απλαδάς επισκέφτηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και παρέδωσαν το πορτοφόλι, ενώ το προσωπικό της Βιβλιοθήκης επικοινώνησε άμεσα με την κάτοχο, την κ. Θεωφίλη Κωτίδου, στην οποία και μετέφεραν το ευχάριστο νέο. Η ίδια επισκέφτηκε τη Βιβλιοθήκη, συναντήθηκε και ευχαρίστησε τα παιδιά για την εξαιρετική τους χειρονομία.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ο οποίος και προσκάλεσε τα παιδιά και τους γονείς τους στο Δημαρχείο, με σκοπό να τους συγχαρεί αλλά και να γίνει ευρύτερα γνωστή η εξαιρετική αυτή πράξη των 3 μαθητών.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Μας γεμίζει όλους χαρά αυτή η εξαιρετική χειρονομία. Το έχω πει πολλές φορές άλλωστε, η νέα γενιά του Μαλεβιζίου, μας κάνει με πολλούς τρόπους υπερήφανους. Αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές μας, τον Μάνο Αναστασάκη, τον Μανώλη Τσαφαντάκη και τον Λευτέρη Απλαδά, όπως επίσης αξίζουν και πολλά μπράβο στις οικογένειές τους, που έχουν καταφέρει να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με αυτές τις ηθικές αξίες».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook