Κρήτη | Μάχη με τη ζωή δίνει η 23χρονη από το τροχαίο στο Λασίθι

κρήτη-μάχη-με-τη-ζωή-δίνει-η-23χρονη-από-τ-320764

Στην Εντατική Μονάδα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και κακώσεις στον πνεύμονα η 23χρονη που το πρωί της περασμένης Παρασκευής τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Παχιά Άμμο.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΜΕΘ κ. Ανέστη Κιούλπαλη «η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη , βρίσκεται σε καταστολή και υποστηρίζεται μηχανικά. Η δεύτερη αξονική στην οποία υποβλήθηκε η τραυματίας είναι ωστόσο καλή δεν δείχνει εγκεφαλικές βλάβες ενώ η εσωτερική αιμορραγία έχει περιοριστεί»,με τον διευθυντή της μονάδας να αφήνει χαραμάδα αισιοδοξίας για την εξέλιξη της υγείας της από εδώ και στο εξής κάνοντας χαρακτηριστικά λόγο για καλές προοπτικές.

«Πάντως λόγω του ότι υπήρξε επιδείνωση στο αναπνευστικό της σύστημα δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο χειρουργείο στο δεξί χέρι το οποίο και κατάγματα»,προσθέτει ο Διευθυντής της Εντατικής Μονάδας.

Η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας παραμένει συγκλονισμένη και συνάμα μουδιασμένη με το δεδομένο μάλιστα ότι απο το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον της 23χρονης ,το προηγούμενο διάστημα δύο νεαρά άτομα έφυγαν από την ζωή.

Το τροχαίο πάντως που ενεπλάκη η 23χρονη, σημειώθηκε στο οδικό δίκτυο Ιεράπετρας -Παχιάς Άμμου στο ύψος της Βασιλικής, σε μια ανοιχτή αλλά όχι επικίνδυνη στροφή, όταν το αυτοκίνητο το οποίο και οδηγούσε για άγνωστο λόγο, σύμφωνα με τις πληροφορίες πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ,κατέληξε σε ένα χωράφι και χτύπησε πάνω σε έναν κορμό ελιάς.

Στο σημείο έσπευσε πυροσβεστική και ασθενοφόρο το οποίο και την μετέφερε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Υπεβλήθη άμεσα σε χειρουργική επέμβαση ενώ οι γιατροί αποφάσισαν την μεταφορά της σε νοσοκομείο του Ηρακλείου για την καλύτερη παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας της χωρίς ωστόσο η 23χρονη να κινδυνεύει.

Πηγή: neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook