Κρήτη | Μάζεψαν 44χρονο με ηρωίνη

κρήτη-μάζεψαν-44χρονο-με-ηρωίνη-233271

iroiniΣυνελήφθη, χθες (02.04.2015) τα ξημερώματα, στο Δήμο Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, 44χρονος ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, εντοπίστηκε ο 44χρονος να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 11,5 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των εκατό (100) ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες .Στη συνέχεια, χθες (02.04.2015) το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 44χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, ενώ οσυλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook