Κρήτη | Λύνουν το γρίφο για το πτώμα που ξεβράστηκε στην παραλία

κρήτη-λύνουν-το-γρίφο-για-το-πτώμα-που-163186

pnigmosΦως στην περίεργη υπόθεση με τον εντοπισμό τμήματος ανθρώπινου σκελετού που ξέβρασε η θάλασσα στην παραλία του Πλατανιά στο Ρέθυμνο, άρχισε να ρίχνει η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργεί ο ιατροδικαστής Κρήτης.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Παποδομανωλάκη τα υπολείμματα του ανθρώπινου σκελετού πιθανόν ανήκουν σε άνδρα μετρίου αναστήματος, ενώ δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί η ηλικία του. Επίσης τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το πτώμα -που είναι σε προχωρημένη αποσύνθεση- παρέμεινε στη θάλασσα από δύο έως πέντε μήνες το αργότερο.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με το neatv.gr, λιγοστά είναι μέχρι στιγμής τα στοιχεία που μπορεί να δώσει ο ιατροδικαστής Κρήτης, Αντώνης Παπαδομανωλάκης, σχετικά με τον ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε χθες το μεσημέρι στην παραλία του Πλατανιά στο Ρέθυμνο.

Από τη νεκροψία που διενήργησε το πρώτο στοιχείο που προκύπτει είναι ότι πιθανόν πρόκειται για άνδρα που δεν μπορεί ακόμα να προσδιοριστεί η ηλικία του, ενώ το ύψος του εκτιμάται ότι είναι μεταξύ 1,68 – 1,75.

Τα υπολείμματα του ανθρώπινου σκελετού που ξέβρασε η θάλασσα στην ακτή, μαρτυρούν σύμφωνα με τον ιατροδικαστή πως η παραμονή του πτώματος στο νερό, κυμαίνεται μεταξύ των τριών με πέντε μηνών.

Ο ανθρώπινος σκελετός που είναι από τη μέση και κάτω και ο οποίος θα εξακολουθήσει να βρίσκεται για μέρες στο «μικροσκόπιο» του ιατροδικαστή, δείχνει μέχρι στιγμής ότι μάλλον δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ δεν αποκλείεται το γεγονός να πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία.

Θυμίζουμε ότι το μακάβριο θέαμα αντίκρισαν πρώτοι χθες το μεσημέρι κάποιοι περαστικοί από την παραλία του Πλατανιά, οι οποίοι ειδοποίησαν τις λιμενικές αρχές του νομού, που διεξάγουν και τη σχετική προανάκριση.

cretalive.gr

One thought on “Κρήτη | Λύνουν το γρίφο για το πτώμα που ξεβράστηκε στην παραλία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook