Κρήτη | Ληστής με… βίτσια | Τις στόχευε με το όπλο και τις χαϊδευε στο στήθος

κρήτη-ληστής-με-βίτσια-τις-στόχευε-μ-259253

pointing-gun-11-06-2009-4-01-34-am1Δε φτάνει που έζησαν τον τρόμο υπό την απειλή των καλάσνικοφ, έπρεπε να υπομείνουν και τη… διαστροφή ενός εκ των ληστών – του Αρμένιου – ο οποίος τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις θώπευσε το στήθος δύο νεαρών γυναικών σε χώρους ληστειών.

Η πρώτη παθούσα ήταν παρούσα στην ένοπλη ληστεία κοσμηματοπωλείου. Ο ληστής με το όπλο προτεταμένο μπροστά της και ενώ οι συνεργοί τους μάζευαν τα κοσμήματα, εκείνος έδειχνε να …ηδονίζεται από την παρουσία της.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι ενώ ήταν καθηλωμένη, της κατέβασε την μπλούζα και άρχισε να της χαϊδεύει το στήθος. Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και με δεύτερη παθούσα σε άλλη ληστεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, υπάρχουν αρκετές μαρτυρικές καταθέσεις στις οποίες οι παθόντες επιβεβαιώνουν ότι αναγνωρίζουν με απόλυτη βεβαιότητα το σωματότυπο των τριών δραστών από ληστεία σε ληστεία με βάση τα όσα βίωσαν προσωπικά αλλά και σε συνδυασμό με το οπτικό υλικό που τους επιδείχθηκε από άλλες ληστείες που σημειώθηκαν σε προγενέστερο ή μεταγενέστερο

χρόνο.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook