Κρήτη | Κλέφτης μπήκε μέσα στην καμπίνα πλοίου την ώρα που κοιμόταν μια οικογένεια!

κρήτη-κλέφτης-μπήκε-μέσα-στην-καμπίνα-451506
Burglar or intruder inside of a house or office with flashlight and baseball bat

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Μια οικογένεια με ένα μικρό παιδάκι – μόλις 5 ετών- βρέθηκε αντιμέτωπη με διαρρήκτη που είχε εισβάλλει στην καμπίνα του πλοίου με τον οποίο ταξίδευαν!

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες σε μια από τις εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια προς Κρήτη από την Αθήνα. Όπως αναφέρει η κ. Α.Μ. το σοκ για την οικογένεια της ήταν μεγάλο.

«Ηταν 4.20 τα ξημερώματα και κοιμόμασταν όλοι. Ξαφνικά ένιωσα μια παρουσία μέσα στην καμπίνα του πλοίου με το οποίο ταξιδεύαμε. Ανασηκώθηκα και είδα έναν άγνωστο με κουκούλα στο κεφάλι να ψάχνει στην τσάντα μου! Έβαλα τις φωνές. Ο σύζυγος μου πετάχτηκε από το κρεβάτι, όπως και δύο ακόμη συγγενείς με τους οποίους συνταξιδεύαμε γιατί ερχόμασταν στην Κρήτη για μια κοινωνική εκδήλωση», αναφέρει το θύμα της κλοπής που συνεχίζει λέγοντας πως η αντίδραση του συζύγου της να καταδιώξει τον κλέφτη δε στάθηκε αρκετή για τον εντοπισμό του.

«Παρά το γεγονός ότι ο σύζυγος μου τον καταδίωξε ο κλέφτης εξαφανίστηκε. Πρόλαβε και άρπαξε 200 ευρώ περίπου από ενα πορτοφόλι που είχαμε στο τραπεζάκι. Οπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς όμως, η ουσία δεν είναι τα χρήματα, αλλά το σοκ που υποστήκαμε όλοι και ειδικά το παιδί μου που είναι μόλις 5 ετών!», επισημαίνει.

Αμέσως η οικογένεια κατευθύνθηκε στην υποδοχή του πλοίου όπου συνομίλησε με τον υπεύθυνο. Το συμβάν καταγράφηκε, η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις σκηνές καταδίωξης στο διάδρομο του πλοίου αλλα και τη διάρρηξη της καμπίνας, όμως ο δράστης παραμένει άφαντος. Ενώ στην ίδια δόθηκε η συμβουλή να μεταβεί στο Λιμεναρχείο και να καταθέσει μήνυση κατά αγνωστων…

Η κ. Α.Μ. αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το συμβάν, όχι για να ζητήσει αποζημίωση ή να διεκδικήσει κάτι άλλο, παρα μόνο για να επισημάνει πως υπαρχει πλέον ο κίνδυνος για διαρρήξεις και στα πλοία της γραμμής! Οπως μάλιστα τονίζει, η πόρτα της καμπίνας τους ήταν κλειδωμένη. Και όμως ο διαρρήκτης εισέβαλε σε αυτήν.

Για αυτό, εκείνο που τίθεται πλέον ως ερώτημα είναι μήπως στα πλοία κάποια στιγμή δούμε να υπαρχει προσωπικό ασφαλείας, ειδικευμένο στην αντιμετωπιση κρουσμάτων μικροεγκληματικότητας…

creteplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook