Κρήτη | Κλέφτες έκαναν «σμπαράλια» το αυτοκίνητο γιατρού | Photos

κρήτη-κλέφτες-έκαναν-σμπαράλια-το-α-588966

«Σμπαράλια» φαίνεται να έκαναν άγνωστοι το αυτοκίνητο ενός χειρούργου, μη διστάζοντας, μάλιστα, και να αφαιρέσουν προσωπικά αντικείμενα από το εσωτερικό του. Και όλα αυτά έξω από το Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου ο γιατρός πραγματοποιούσε βάρδια.
Συγκεκριμένα, θύμα κλοπής, αλλά και φθοράς της προσωπικής του περιουσίας έπεσε ο εφημερεύον γιατρός της χειρουργικής κλινικής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, χτες το βραδύ, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του Βενιζελειου Νοσοκομείου.

Σε σχετική ανακοίνωση τους, οι εργαζόμενοι του Βενιζελειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι η κλοπή πραγματοποιήθηκε την ώρα της ομιλίας του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Ηράκλειο, αποδίδοντας το γεγονός, στην έλλειψη αστυνόμευσης, καθώς όλα τα «βλέμματα» της Αστυνομίας πήραν στραμμένα στο Αναπτυξιακό Συνέδριο.

Διαβάστε αναλυτικότερα τη σχετική τους ανακοίνωση:

Την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του υπερηφανεύονταν για το έργο και τις αναπτυξιακές τους προτεραιότητες, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, γιατρός της Χειρουργικής Κλινικής που εφημέρευε, έπεφτε θύμα κλοπής και φθοράς της προσωπικής του περιουσίας, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Ταυτόχρονα είμαστε σίγουροι ότι κανένα από τα αυτοκίνητα που μετέφεραν δυο μέρες τώρα τους υψηλούς προσκεκλημένους δεν έπαθε την παραμικρή γραντζουνία, καθώς όλη η αστυνομική δύναμη ήταν από πάνω τους.

Και ξαναλέμε για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά: ΑΦΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Είναι η τελευταία φορά που χειριζόμαστε το γεγονός με κόσμιο τρόπο.

Πηγή: neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook