Κρήτη | Καταγγελία – σοκ για βιασμό 24χρονου σε ψυχιατρική κλινική

κρήτη-καταγγελία-σοκ-για-βιασμό-24χρο-122945

viasmosΦρικιαστικές διαστάσεις φαίνεται πως λαμβάνει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος ενός 24χρονου νοσηλευόμενου σε ψυχιατρική κλινική η οποία βρίσκεται στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ μετά τις καταγγελίες της μητέρας του.

Πιο συγκεκριμένα η οικογένεια του φέρεται πεπεισμένη ότι ο 24χρονος νεαρός έχει βιώσει ένα πραγματικό εφιάλτη στο διάστημα της νοσηλεία του. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Διονύση Βέρρα ο 24χρονος έχει πέσει θύμα βιασμού ενώ αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις από τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας. Όπως τόνισε ο ίδιος από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα φανεί πότε συντελέστηκε ο βιασμός.

Όπως έγραψε το Cretalive η μητέρα καταγγέλλει ότι το παιδί έμεινε στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ μια εβδομάδα ενώ όταν πήγε να τον επισκεφτεί διαπίστωσε ότι ήταν σε πολύ κακή κατάσταση.

Έτσι τον πήρε στο σπίτι. Τότε ανακάλυψε ότι ο 24χρονος είχε πληγές στο σώμα του γεγονός που την ανησύχησε και την έκανε να περάσει την πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου. Στην κατάθεση που έδωσε ζητά από την Αστυνομία να διερευνήσει το περιστατικό, ενώ θεωρεί δεδομένο ότι το παιδί έχει πέσει θύμα βιασμού.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τη διοίκηση το νοσοκομείο δεν έχει λάβει επίσημη ενημέρωση για το θέμα ωστόσο έχει ήδη αναθέσει σε καθηγητή 1ης βαθμίδας τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Σύμφωνα με τη διοικηση, πάντως, ο νεαρός πήγε στην κλινική σε εξαιρετικά κακή κατάσταση αντιμετωπίζοντας κρίση κι έφυγε σε εξαιρετικά καλή κατάσταση. Χαρακτηρίζει παντελώς ανυπόστατα τα όσα καταγγέλλονται ενώ για τα σημάδια στα χέρια του νεαρού, υποστηρίζει ότι όταν έφτασε εκεί από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ φορούσε χειροπέδες.

Πηγή: cretalive.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook