Κρήτη | Καρέ-καρέ η στιγμή που πελάτισσες βάζουν χέρι στο κατάστημα | Video

κρήτη-καρέ-καρέ-η-στιγμή-που-πελάτισσε-584450

«Θερίζουν» ανεμπόδιστοι οι επιτήδειοι που έχουν βάλει στόχαστρο τα τουριστικά καταστήματα, που λόγω πολυκοσμίας δρουν ανενόχλητοι.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση σε κατάστημα στον Αδελιανό Κάμπο στα ανατολικά του Ρεθύμνου, τρεις κοπέλες με περίσσιο θράσος κλέβουν ρούχα από το κατάστημα, τα τοποθετούν σε σακούλες από σούπερ μάρκετ για καμουφλάζ και μη τις είδατε!

Η κάμερα όμως καταγραφής του χώρου τις «τσάκωσε» και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Γιώργος Περβολιανάκης «ανέβασε» το υλικό στο YouTube, προς γνώση των καταστηματαρχών για να είναι πιο προσεκτικοί και συμμόρφωση των επίδοξων κλεφτών, γιατί την επόμενη φορά θα γίνουν τσακωτοί.

Στο βίντεο και τις φωτογραφίες, φαίνονται οι πλαστικές σακούλες που επιστράτευσαν οι τρεις κοπέλες που έκλεψαν τα ρούχα από το κατάστημα, όπως και ο πανικός της μίας να φύγει γρήγορα, όμως η παρέα γλυκάθηκε από την εύκολη λεία και επέστρεψε για περισσότερα, ενώ οι τουρίστες κοίταζαν το περιστατικό ξαφνιασμένοι.

Αυτό που ζητούν οι καταστηματάρχες είναι να επιστρέψουν και οι πεζές περιπολίες των αστυνομικών, αφού οι εκ περιτροπής εποχούμενες περιπολίες, δε στέκονται αρκετές για να ανασχεθεί το κύμα μικροκλοπών κατά τους τουριστικούς μήνες.

Στο βίντεο που ακολουθεί η παράνομη δραστηριότητα εκτυλίσσεται από το 01:50 μέχρι και το 3:30

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook