Κρήτη | Κανένα ίχνος του 85χρονου που χάθηκε στον Κρουσώνα

κρήτη-κανένα-ίχνος-του-85χρονου-που-χάθ-336869

Για πέμπτη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 85χρονου Μιχάλη Κριτσωτάκη τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το περασμένο Σάββατο από το σπίτι του στον Κρουσώνα. Παρά την κινητοποίηση των αρχών και τις ενδελεχείς έρευνες στην ευρύτερη περιοχή δεν έχει εντοπιστεί κάποιο σημάδι του ηλικιωμένου που πάσχει από άνοια με την αγωνία για την οικογένεια του να μεγαλώνει όσο περνούν οι ώρες.

Στις έρευνες συμμετέχει η αστυνομία, ένα όχημα της ΕΜΑΚ με 2 άνδρες και τον εκπαιδευμένο σκύλο και ένα όχημα από τον 1ο πυροσβεστικό σταθμό με 2 άνδρες.

Ο άτυχος άνδρας εθεάθη τελευταία φορά από συγχωριανούς του το Σάββατο και έκτοτε εξαφανίστηκε. Η οικογένεια του απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποια πληροφορία να έρθει σε επικοινωνία με τις αρχές. Την ίδια ώρα οι έρευνες συνεχίζονται στην ευρύτερη περιοχή με την ελπίδα ότι θα φέρουν αποτέλεσμα.

Ο 86χρονος που πάσχει από άνοια, οταν εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο γκρί σακάκι, σκούρο μπλε πουλόβερ, μαύρο παντελόνι, μαύρα παπούτσια και έχει μέτριο ανάστημα. Να σημειώθεί πως ο ηλικιωμένος είχε κρεμασμένα στο λαιμό, τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Πηγή: cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook