Κρήτη | Καλλιεργούσε χασίς και είχε κρύψει επί τόπου το κλεμμένο όπλο

κρήτη-καλλιεργούσε-χασίς-και-είχε-κρύ-712922
Φωτογραφία αρχείου

Συνελήφθη το πρωί σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων(ΤΑΕ) Μεσσαράς, 53χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και κλοπή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σήμερα (11.07.2018) το πρωί εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή του Δήμου Φαιστού να καλλιεργούνται επιμελώς μέσα σε πλαστικά δοχεία δύο δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης και συνελήφθη ο 53χρονος κατά το χρόνο που προέβει σε καλλιεργητικές πράξεις.

Ακολούθησαν έρευνες σε αγροτεμάχιο, ποιμνιοστάσιο και αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας του 53χρονου, κατά τη διάρκεια των οποίων  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 3 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο,
  • κυνηγετικό όπλο,
  • 2 φυσιγγιοθήκες
  • φυσίγγια,
  • μικροποσότητα κάνναβης

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού προέκυψε ότι για το κυνηγετικό όπλο είχε δηλωθεί κλοπή από 52χρονο ημεδαπό.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook