Κρήτη | Κάμερες, ραντάρ και μπλόκα από την τροχαία για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

κρήτη-κάμερες-ραντάρ-και-μπλόκα-από-τ-149989

radarΕπί ποδός θα βρίσκονται καθ όλη τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος άνδρες της Τροχαίας για την ομαλή έξοδο και επιστροφή των εκδρομέων προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά και χωρίς προβλήματα και κυρίως χωρίς τροχαία ατυχήματα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου στο Ράδιο Κρήτη, από το πρωί της Παρασκευής είναι σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας τα οποία και θα διαρκέσουν μέχρι το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας με άνδρες της υπηρεσίας να πραγματοποιούν ελέγχους μεταξύ άλλων για αντικανονικά προσπεράσματα, για υπερβολική ταχύτητα αλλά και για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ .

Μάλιστα θα πραγματοποιούνται αλκοτέστ ενώ και το ραντάρ θα βρίσκεται στη διάθεση της Τροχαίας αλλά και οι κάμερες ελέγχου της κίνησης και τροχαίων παραβάσεων που έχουν τοποθετηθεί. Όπως δηλώνει ο κ.Χρυσός τσουχτερά είναι τα πρόστιμα για όσους εντοπιστούν να παραβαίνουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας .

Ο κ. Χρυσός καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί να φοράνε πάντα τη ζώνη ασφαλείας ή το κράνος τους, να μην αναπτύσσουν υπερβολική ταχύτητα και να μην οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ ώστε όλοι να πάνε και να επιστρέψουν με ασφάλεια στους προορισμούς τους.

Πηγή: ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook