Κρήτη | Ιδού τί έκαναν οι βάνδαλοι μέσα στο Γερμανικό Προξενείο | Photos

κρήτη-ιδού-τί-έκαναν-οι-βάνδαλοι-μέσα-665105

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τους βανδαλισμούς που υπέστη το γερμανικό προξενείο σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο δημοσιεύει το Cretalive.

ΕΔΩ: Κρήτη | «Έσπασαν» το Γερμανικό Προξενείο, μπήκαν στον υπολογιστή της προξένου και έστειλαν e-mail στον Ερντογάν!

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, οι εισβολείς έγραψαν συνθήματα στους τοίχους για το Αφριν. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί: Αφού πήραν τη σημαία του προξενείου, κρέμασαν ένα τεράστιο πανό που κάλυψε τρία μπαλκόνια!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αντιεξουσιαστές χρησιμοποίησαν ακόμη το email και το fax της Προξένου,στέλνοντας μηνύματα με τους λογαριασμούς της στις τουρκικές πρεσβείες Αθήνας και Βερολίνου, στον Τούρκο Πρόεδρο Τ. Ερντογάν και στο ditib Germany.

Η Πρόξενος κ. Μαριάννα Ζουριδάκη την ώρα της εισβολής βρισκόταν εκτός Ηρακλείου και μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν επέστρεψε εσπευσμένα στην Κρήτη.

Ιδού τί έκαναν οι βάνδαλοι μέσα στο Προξενείο
cretalive.gr

One thought on “Κρήτη | Ιδού τί έκαναν οι βάνδαλοι μέσα στο Γερμανικό Προξενείο | Photos

  1. Τι γελοιοτητες είναι αυτες….οι Γερμανοι συμβουλεψαν την Ελλαδα να τα βρει με την Τουρκια….τι νοημα ειχε μια τετοια κινηση?Οι Γερμανοι σφυριζουν κλεφτικα αλλα η κινηση αυτή και καλά εγινε με σκοπο να μεταπεισουν οι αντιεξουσιαστες το Γερμανικο κρατος να παρεμβει στη πολιτικη που ασκει η Τουρκια στη περιοχη της Συριας?Έχει καταλαβει κανεις?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook