Κρήτη | Η πληροφορία που αναστάτωσε την οικογένεια του αγνοούμενου Γιώργου Μπαλτζάκη

κρήτη-η-πληροφορία-που-αναστάτωσε-την-706284

25 ημέρες αγωνίας συμπληρώνονται για την οικογένεια του Γιώργου Μπαλτζάκη καθώς σχεδόν ένα μήνα μετά την εξαφάνιση του 74χρονου δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Η σύζυγος και οι δύο γιοι του ηλικιωμένου προσπαθούν να μην χάνουν την ελπίδα τους και συνεχίζουν να αναζητούν παντού τον 74χρονο που χάθηκε από τις Πατέλες.

Μια είδηση μάλιστα ήρθε να αναστατώσει την οικογένεια Μπαλτζάκη. Ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε πριν από μέρες για έναν άνδρα που κινείται στην πρώην αμερικανική βάση Γουρνών και μοιάζει στον αγνοούμενο, κινητοποίησε άμεσα την οικογένεια.

Είδαν κάποιον που του μοιάζει

Σύμφωνα με την σύζυγό του αγνοούμενου Κατίνα Μπαλτζάκη: « Μας είπαν ότι είδαν κάποιον που του έμοιαζε στην πρώην βάση και αμέσως ο μικρότερος γιος μου με το μηχανάκι “έτρεξε” στο σημείο. Ρώτησε αν τον γνωρίζουν (τον αγνοούμενο) αλλά δεν τον είχαν δει. Ήταν ένας άνδρας που του έμοιαζε, είχε το ίδιο αδύνατο σώμα αλλά τα μαλλιά του δεν ήταν γκρίζα».

Για κάθε νεότερο στοιχείο η οικογένεια ενημερώνει την αστυνομία, αλλά δυστυχώς το πολυπόθητο καλό νέο δεν «έρχεται» από πουθενά. Aντίθετα τα ερωτηματικά πληθαίνουν καθώς ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε στις 30 Μαΐου έχοντας πάνω του μόνο τα κλειδιά του και λεφτά, καθώς δεν διέθετε κινητό. Ακόμη πιο παράδοξο είναι το γεγονός ότι εξαφανίστηκε πεζός, αλλά κανείς δεν ανέφερε ότι τον είδε, ούτε καν οδηγοί ταξί ή λεωφορείων.

Εξαφανίστηκε πεζός και δεν τον ξαναείδαν

Σύμφωνα με την κ.Μπαλτζάκη: «Έφυγε με τα πόδια όπως πάντα για μια βόλτα και δεν είχε κανένα πρόβλημα για να ανησυχήσουμε για την υγεία του. Ρωτήσαμε στην πιάτσα με τα ταξί αλλά δεν τον έχουν δει. Οι δύο γιοι μου ψάχνουν συνεχώς για να τον βρουν…».

Πάντως σύμφωνα με την οικογένεια ο 74χρονος δεν είχε διαφορές με κανέναν και παρακαλούν όποιον τον έχει δει να επικοινωνήσει με τις αστυνομικές αρχές.

Ο γιος και η σύζυγος του αγνοούμενου Γιώργου Μπαλτζάκη

Υπενθυμίζεται ότι δύο ακόμα γυναίκες αγνοούνται στην Κρήτη, η 37χρονη Ντέσι Ιλίεβα η οποία κυοφορεί το πρώτο της παιδί και εξαφανίστηκε από το Ρέθυμνο και η 38χρονη Αντονίνα Ζόεβα, η οποία είναι επίσης βουλγαρικής καταγωγής και είναι μητέρα ενός κοριτσιού.

neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook