Κρήτη | Εφιάλτης στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της | Οι εξετάσεις έκρυβαν δυσάρεστες ειδήσεις για την έγκυο

κρήτη-εφιάλτης-στον-8ο-μήνα-της-εγκυμο-397670

Δυσάρεστες ειδήσεις έκρυβαν οι εξετάσεις που έκανε μία 30χρονη γυναίκα, η οποία βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, στην Γυναικολογική Κλινική του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες, περιμένοντας με τον σύζυγό της, το πρώτο τους παιδί.

Παρουσιάζοντας υψηλή πίεση και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, οι γιατροί της είπαν ότι το αγοράκι είναι υγιέστατο, αλλά η ίδια έχει όγκο στον εγκέφαλο. Η εξέταση που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι καλοήθης ή όχι, μπορεί να γίνει στο ΠΑΓΝΗ δωρεάν καθώς το ζευγάρι δεν εργάζεται, είναι και οι δύο άνεργοι και ανασφάλιστοι, ή σε ιδιωτικό νοσοκομείο, με κόστος περίπου 250 ευρώ.

Η οικονομική κατάσταση του ζευγαριού είναι τέτοια, που δεν τους επιτρέπει ούτε καν το κόστος μετακίνησης από τον Άγιο Νικόλαο στο Ηράκλειο και εξετάζεται το ενδεχόμενο μεταφοράς της εγκύου με ασθενοφόρο. Το θέμα έγινε γνωστό μέσα από τη σελίδα της Κίτρινης Αποστολής του Δημήτρη Αποστολάκη.

Η ίδια η γυναίκα παρά τα προβλήματα, επιδεικνύει αξιομνημόνευτη ψυχραιμία ενώ ο σύζυγός της, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της, ελπίζοντας σε ένα καλό τέλος: τόσο στη μεταφορά τους στο Ηράκλειο, όσο και στα αποτελέσματα των εξετάσεων…

Πηγή: ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook