Κρήτη | Ενοχή αλλά για πλημμέλημα πρότεινε ο Εισαγγελέας στην υπόθεση της αποπλάνησης

κρήτη-ενοχή-αλλά-για-πλημμέλημα-πρότε-373997

Ενοχή αλλά σε βαθμό πλημμελήματος πρότεινε ο εισαγγελέας έδρας για το 45χρονο Ιρανο που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος μαθητριών γυμνασίου των Αρχανών.

Όπως τόνισε ο Εισαγγελέας στην αγόρευση του – κατά την κρίση του – ο κατηγορουμένος θα έπρεπε να κηρυχθεί ένοχος για ασελγείς χειρονομίες σε βαθμό πλημμελήματος, δηλαδή για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας για κάθε ένα από τα παιδιά.

Ο ίδιος σημείωσε ότι δεν αμφισβητεί τα όσα περιέγραψαν τα κορίτσια ωστόσο ανεξάρτητα και από τα ταπεινά ένστικτα του κατηγορούμενου από νομικής άποψης πρότεινε την ενοχή του σε βαθμό πλημμελήματος. Ο ίδιος δε τόνισε ότι αν η συνείδηση της έδρας προτείνει να καταδικαστεί για κακούργημα, τότε μπορεί να λάβει αυτή την απόφαση.

Νωρίτερα ο 45χρονος κατά την απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου αρνήθηκε τις κατηγορίες ενώ επανειλημμένως ορκιζόταν στα παιδιά του ότι πρόκειται για παρανόηση και ότι δεν είχε πονηρή διάθεση απέναντι στις μικρές μαθήτριες.  Ο 45χρονος ανέφερε ότι επειδή είχε υψοφοβία απλώς μετρούσε το ύψος των κοριτσιών για να κάνει τις επιμετρήσεις που χρειαζόταν για τη δουλειά του.

Την απολογία του διέκοψε ο Εισαγγελέας αναφέροντας ότι επί ώρα μιλούσε χωρίς ωστόσο να αναφέρει τίποτα επί της ουσίας ενώ σε κάποιες στιγμές έντονη ήταν και η δυσφορία του ακροατηρίου.

Ο 45χρονος ζήτησε και πάλι το λόγο πριν ξεκινήσει την πρόταση του ο Εισαγγελέας και ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των παιδιών. «Δεν υπάρχει ζωή πια για μένα. Έχασα τη δουλειά μου, την οικογένεια μου, τα παιδιά μου» ανέφερε.

Πηγή : cretalive.gr

One thought on “Κρήτη | Ενοχή αλλά για πλημμέλημα πρότεινε ο Εισαγγελέας στην υπόθεση της αποπλάνησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook