Κρήτη | Εκσυγχρονίζεται το σύστημα διαχείρισης απορριμάτων

κρήτη-εκσυγχρονίζεται-το-σύστημα-δια-498452

Θέμα: Διαφάνεια και ευχρηστία με το νέο πληροφοριακό σύστημα του ΕΣΔΑΚ

Την νέα πλατφόρμα καταχώρησης δεδομένων, ενημέρωσης και πληροφόρησης παρουσίασε η ανάδοχος εταιρεία στα στελέχη του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης.

Πρόκειται για ένα έργο που αποσκοπεί στο να ενημερώνει και να δίνει άμεση πρόσβαση στους πολίτες σε μια ευρεία βάση δεδομένων, βάση η οποία περιλαμβάνει ενημερωτικά στοιχεία, οικονομικά δεδομένα, στατιστικά στοιχεία, πληροφορίες για τα προγραμματισμένα έργα του Συνδέσμου, δραστηριότητες, κ.α., αλλά και προσωποποιημένη πληροφόρηση σε συνεργάτες και συμμετέχοντες φορείς.

Με την εύχρηστη αυτή βάση δεδομένων, ο ΕΣΔΑΚ εναρμονίζει τις πρακτικές του με τους σύγχρονους κανόνες διαφάνειας, γίνεται πιο λειτουργικό το πληροφοριακό του σύστημα, ενώ παρέχει την δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να ενημερώνεται άμεσα και απλά, για όλα όσα τον αφορούν.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ Χάρης Μαμουλάκης τόνισε: «Ολοκληρώθηκε ένα εξαιρετικά χρήσιμο πληροφοριακό σύστημα, που εκσυγχρονίζει τον ΕΣΔΑΚ, εναρμονίζει τις πρακτικές του με τις απαιτήσεις της σύγχρονης διοίκησης και ταυτόχρονα δίνει στα μέλη του αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο, άμεση πρόσβαση σε πλήθος χρήσιμων πληροφοριών και στοιχείων. Το σύστημα είναι χωρισμένο σε δυο βασικές ενότητες, τον ανοιχτό τομέα προς κάθε επισκέπτη και το προστατευμένο περιβάλλον για τους πιστοποιημένους χρήστες, όπως είναι τα μέλη, οι εταιρείες – προμηθευτές, κλπ.

Είμαι βέβαιος ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα ενημέρωσης θα εξυπηρετήσει τα μέγιστα τους επισκέπτες των ηλεκτρονικών μας υπηρεσιών και θα συμβάλει στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Συνδέσμου».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook