Κρήτη | Εικόνες ντροπής σε Γυμνάσιο: Δείτε πώς το έκαναν κατά τη διάρκεια των διακοπών

κρήτη-εικόνες-ντροπής-σε-γυμνάσιο-δεί-320123

Ανάστατη είναι η μαθητική κοινότητα της Ιεράπετρας από τρεις βανδαλισμούς που έκαναν άγνωστοι στο 1ο Γυμνάσιο, από τις 26 Δεκεμβρίου μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Ο πρώτος βανδαλισμός έγινε το βράδυ από 26-12-2015 έως το πρωί 27-12-2015 στο διάδρομο του σχολείου, όπου φυλάσσονται τα βιβλία σε ντουλάπες, καθώς και υλικό από το πρόγραμμα ανακύκλωσης που γίνεται στο σχολείο το οποίο ήταν σε σακούλες. Οι βάνδαλοι έσκισαν και σκόρπισαν το υλικό στο διάδρομο, και μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας. Για την είσοδό τους στο χώρο παραβίασαν τις κλειδαριές στις ξύλινες πόρτες τις οποίες και έσπασαν.

Ο δεύτερος βανδαλισμός έγινε στο ίδιο μέρος το βράδυ από 8-1-2016 μέχρι το πρωί 9-1-2016, οπότε οι άγνωστοι βάνδαλοι διέπραξαν τις ίδιες ζημιές, οι οποίες στο μεταξύ είχαν αποκατασταθεί κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Ο τρίτος βανδαλισμός έγινε το βράδυ της 9-1-2016 μέχρι το πρωί της 10-1-216. Δεν είχαν ακόμη μαζευτεί τα υλικά που είχαν διασκορπιστεί στο χώρο και οι βάνδαλοι μπήκαν και έριξαν ακόμη δύο ντουλάπες με βιβλία τις οποίες άφησαν μισοκατεστραμμένες.

«Έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά του σχολείου και η Αστυνομία έκανε και κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών που δυστυχώς είναι μικρά παιδιά, μαθητές, σύμφωνα με τα αποτυπώματα που πήρε η Σήμανση της Αστυνομίας.

Παρακαλούμε όποιον ή όποια γνωρίζει το παραμικρό να επικοινωνήσει με τη διεύθυνση του σχολείου», παρακαλεί ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας κ. Θοδωρής Μανουσάκης.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook