Κρήτη | Είχε κάνει το περίπτερο…. πυριτιδαποθήκη!

κρήτη-είχε-κάνει-το-περίπτερο-πυριτ-233962

sillipsi_vegalikaΤην τιμητική τους έχουν, ενόψει Πάσχα, «σκορδάκια», δυναμιτάκια, πυροτεχνήματα και κάθε είδους «αθώα» ή επικίνδυνα βεγγαλικά και μαζί τους, βέβαια, εκείνοι που τα εμπορεύονται, ενίοτε μάλιστα, χωρίς άδεια. Το γεγονός αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τις Αρχές της Κρήτης που διεξάγουν καθημερινούς ελέγχους, στο πλαίσιο των οποίων την Παρασκευή, εντοπίστηκε και συνελήφθη 42χρονος με 1600 τέτοια παιδικά αθύρματα.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν,

«συνελήφθη, προχθές (03.04.2015) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου 42χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και χρήσης βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (περίπτερο) που διατηρεί ο 42χρονος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1600 παιδικά αθύρματα, για τα οποία στερούνταν σχετική άδεια πώλησης από αρμόδια Αρχή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook