Κρήτη | Είδη πρώτης ανάγκης, από την Αστυνομία σε ιδρύματα και εκκλησία

κρήτη-είδη-πρώτης-ανάγκης-από-την-αστ-169995

astynomiaΕίδη πρώτης ανάγκης, που προορίζονται σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου, στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας» και κοινωνικές Υπηρεσίες, παραδόθηκαν χθες (30.12.2014) και σήμερα (31.12.2014), από αντιπροσωπείες Υπηρεσιών, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, εν όψει των εορταστικών ημερών. Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιήθηκε σε όλη την χώρα με την καθοδήγηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν, σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου, στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας»  και σε κοινωνικές Υπηρεσίες, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς του έργου τους.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, επισκέφθηκε χθες (30.12.2014) το πρωί, στο Ηράκλειο το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας», ενώ σήμερα το πρωί (31.12.2014) επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, ως επικεφαλής των αντιπροσωπειών.

Ανάλογες εκδηλώσεις, πραγματοποιήθηκαν σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι από τους Αστυνομικούς Διευθυντές των Νομών, όπου δόθηκαν τα συγκεντρωθέντα είδη.

Ο Διευθυντής Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχος Ανδρέας Δασκαλάκης, επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου, ο  Διευθυντής Αστυνομίας Ηρακλείου Ταξίαρχος Νικόλαος Χριστοφάκης, την Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας στις Μοίρες. Στο Ρέθυμνο, ο Διευθυντής Αστυνομίας Ρεθύμνου, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων, ενώ στο Λασίθι ο Διευθυντής Αστυνομίας Λασιθίου Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Περάκης, την Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου και αντιπροσωπείες της Διεύθυνσης Λασιθίου επισκέφθηκαν αρμόδιες κοινωνικές Υπηρεσίες.

Η συγκέντρωση των ειδών αποτελεί πρωτοβουλία της Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία αγκαλιάστηκε από το προσωπικό της.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook