Κρήτη | Δυο κλεφτρόνια είχαν ρημάξει παρκαρισμένα αυτοκίνητα

κρήτη-δυο-κλεφτρόνια-είχαν-ρημάξει-πα-57572

ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ Ι.ΧΜέσα σε  15 ημέρες είχαν ανοίξει 14 αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε δρόμους του Ηρακλείου δύο άνδρες οι οποίοι είχαν αφαιρέσει χρήματα και αντικείμενα με τη συνολική τους αξία να αγγίζει τις 9.500 ευρώ.

Οι κλοπές  πραγματοποιήθηκαν από τις 29 Οκτωβρίου έως και τις 13 Νοεμβρίου από έναν 23χρονο υπήκοο Αλγερίας και έναν 28χρονο υπήκοο Συρίας.

Χθες συνελήφθησαν και οι δύο από τους άνδρες της αστυνομίας.

Αναλυτικά, συνελήφθησαν χθες το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ο 23χρονος και ο 28χρονος, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για τρεις υποθέσεις κλοπών από σταθμευμένα οχήματα, που διαπράχθηκαν, προχθές (13.11.2014).

Στην κατοχή τους καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στην οικία του 23χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο εργαλείο (μεταλλική βίδα με παξιμάδι), ένα (1) ασημένιο κόσμημα, δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ένα i-pod, τρία (3) ζευγάρια γυαλιά, ενώ μέρος από αυτά αναγνώρισε ένας από τους παθόντες.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook