Κρήτη | Διπλό πλήγμα στους χασισοκαλλιεργητές από τα ΤΑΕ στο Ηράκλειο

κρήτη-διπλό-πλήγμα-στους-χασισοκαλλι-445387

Νέα διπλή επιτυχία στη μάχη κατά των ναρκωτικών και ευρύτερα της πάταξης της εγκληματικότητας καταγράφουν τα Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων στο Ηράκλειο που κατάφεραν να συλλάβουν και τρία άτομα τα οποία εμπλέκονται σε κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης, όσο όμως και άλλα αδικήματα.

Η αρχή έγινε στο Σοκαρά του δήμου Κόφινα όπου άνδρες του ΤΑΕ Μεσαράς συνέλαβαν ένα 4οχρονο ο οποίος είχε μετατρέψει την πίσω αυλή του σπιτιού του σε… χασισοφυτεία. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές εντοπίστηκαν αρκετά δενδρύλλια όσο όμως και μεγάλη ποσότητα έτοιμου «προϊόντος» καθώς έχουν κατασχεθεί πάνω από τρία κιλά κάνναβης.

Η δεύτερη και εξίσου θεαματική επιχείρηση εξελίχθηκε κοντά στις ποταμιές όπου αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου έκαναν έφοδο σε ποιμνιοστάσιο το οποίο ανήκει σε πατέρα και γιο, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Η εξονυχιστική διερεύνηση του χώρου απέφερε τον εντοπισμό περίπου μισού κιλού χασίς ενώ παράλληλα εντοπίστηκαν και πολλά κλοπιμαία.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για εξαρτήματα φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων δεξαμενές και άλλα αντικείμενα που εξετάζονται. Το δρόμο για τα κρατητήρια ακολούθησαν με συνοπτικές διαδικασίες ο 62χρονος πατέρας όσο και ο 29χρονος γιος οι οποίοι εξετάζονται αυτή την ώρα από τις συναρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook