Κρήτη | Δασικά έργα σε Χανιά και Ηράκλειο στο Περιφερειακό Συμβούλιο

κρήτη-δασικά-έργα-σε-χανιά-και-ηράκλει-76940

perifereiakosymvoulioΣυνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου,θα γίνει την Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 και ώρα 16:30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Καταστήματος Ηρακλείου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης (σύμφωνα και με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010: «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης –  Πρόγραμμα Καλλικράτης), είναι τα εξής:

     1.                  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

1.1 Έγκριση 2ης τροποποίησης προϋπολογισμού Π.Κ και Περιφερειακών Ενοτήτων Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων,  σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση της Διεύθυνσης Οικονομικού Π.Κ. και των Διευθύνσεων  Διοικητικού – Οικονομικού Περιφερειακών Ενοτήτων.

– (εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ρεθύμνου κα Μαρία Λιονή)

 2. ΤΟΜΕΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

2.1        Σχέδιο Δράσης για το έτος 2014 της Περιφέρειας Κρήτης και των Περιφερειακών Ενοτήτων για έργα, μελέτες και λοιπές δράσεις, με πηγές χρηματοδότησης τους ΚΑΠ, Ίδιους Πόρους, τακτική επιχορήγηση ΤΕΟ ΑΕ και τα Ταμειακά Υπόλοιπα από παλαιές πηγές χρηματοδότησης των πρώην Ν.Α., σύμφωνα με την από 26-02-2014 ομόφωνη απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής και το αριθμ. πρωτ. 25961/26-02-2014 έγγραφο της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Π.Κ.

– (εισηγήτρια η κα Μπαζοπούλου Στέλλα Προϊσταμένη της Διεύθυνσης   Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Π.Κ.)

  2.2 Έγκριση Προγράμματος δασικών έργων – εργασιών και μελετών έτους 2014, των Π.Ε. Ηρακλείου και Χανίων, σύμφωνα με τις εισηγήσεις των Διευθύνσεων Δασών Ηρακλείου και Χανίων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

– (εισηγητές: οι Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Χανίων κ. Βουλγαράκης Απόστολος και Π.Ε. Ηρακλείου κ. Κουκιαδάκης Ευριπίδης).

5. ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

5.1 Περιφερειακό Πρόγραμμα Ισότητας των Φύλων 2014 – 2016.

– (εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ρεθύμνου κα Μαρία Λιονή)

Απολογισμός Πεπραγμένων

Αμέσως πριν, σε Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στις 14:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Καταστήματος Ηρακλείου,  θα τεθεί μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: «Απολογισμός πεπραγμένων του Περιφερειάρχη και της Εκτελεστικής Επιτροπής», σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 185 του Ν. 3852/10: «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook