Κρήτη | Γυναίκα εγκλωβίστηκε στο αμάξι της μετά από τροχαίο | Απίστευτες φωτογραφίες

κρήτη-γυναίκα-εγκλωβίστηκε-στο-αμάξι-406277

Μια γυναίκα απεγκλώβισαν οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τα συντρίμμια αυτοκινήτου, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες στην περιοχή της Σταλίδας του Δήμου Χερσονήσου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα, δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, ενώ για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας – η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου –  χρειάστηκε η επέμβαση 6 υπαλλήλων της Υπηρεσίας, που έσπευσαν εκεί με δύο οχήματα.

troxaiostalidaaaa3

troxaiostalida2Το αυτοκίνητο της ξέφυγε από την πορεία του ενώ κινούνταν στην παλιά εθνική, μετά τα φανάρια της Σταλιδας και έγινε…»ιπτάμενο»

troxaiostalidaaaaΈκπληκτοι οι διερχόμενοι οδηγοί αντίκριζαν το αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματοςκαι απορούσαν για το αν βγήκε «αλώβητος» ο οδηγός.

troxaiostalida3

troxaiostalidaΥπενθυμίζεται ότι για τον απεγκλωβισμό της οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, ενώ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, με τις πληροφορίες πάντως να αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της..

Πηγή:cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook