Κρήτη | «Γουρούνα» έστειλε στην Εντατική τον πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου

κρήτη-γουρούνα-έστειλε-στην-εντατι-160426

quad-biking-2Μία γουρούνα (τα περιβόητα τετράτροχα μηχανάκια που ενοικιάζονται στις Τουριστικές περιοχές) έστειλε στο νοσοκομείο τον 60χρονο Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλίων, που στην προσπάθειά του να την αποφύγει τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ.

Το ατύχημα έγινε χθες το απόγευμα στα Μάλια, όπως είπε ακροατής στο Ράδιο Κρήτη, όταν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κινείτο με τη μηχανή του, και ξαφνικά πετάχτηκε στο ρεύμα κατεύθυνσης του, μία τετράτροχη μηχανή, που οδηγούσε ένας τουρίστας, από το Ισραήλ.

Τότε ο 60χρονος οδηγός προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση έστριψε το τιμόνι, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί σοβαρά. Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και ο τραυματίας διακομίσθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, φέροντας σοβαρά τραύματα στο θώρακα, το κεφάλι και πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά.

Το γεγονός ξαναφέρνει στην επικαιρότητα τα προβλήματα που προκαλούν τα τετράτροχα αυτά τόσο για την ασφάλεια των ανθρώπων που τα χειρίζονται όσο και για τους κινδύνους που δημιουργούν στην κίνηση των τουριστικών περιοχών της Κρήτης.

Οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και οι καταστηματάρχες είναι αγανακτισμένοι με την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί σχετικά με το θέμα των τετράτροχων μηχανών, οι οποίες αποτελούν το φόβο και τον τρόμο όσων κινούνται στην ευρύτερη περιοχή των Μαλίων και της Χερσονήσου.

Πηγή: ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook