Κρήτη | Γνωστοί οι τρεις Γάλλοι που έσπασαν στο ξύλο το διδακτορικό φοιτητή στο Ρέθυμνο

κρήτη-γνωστοί-οι-τρεις-γάλλοι-που-έσπα-627951

Γνωστοί στις αρχές είναι πλέον οι δράστες του ξυλοδαρμού του διδακτορικού φοιτητή στο κέντρο του Ρεθύμνου Ηλία Καπώνη (δείτε εδώ). Πρόκειται για τρεις νεαρούς Γάλλους που ταυτοποιήθηκαν έπειτα από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης σε  συνεργασία με  αστυνομικούς της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας/Τμήμα SIRENE.

‘Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, «από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ταυτοποιήθηκαν τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Γαλλίας (23χρονος και δύο 20χρονοι), ως δράστες  για την πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 30 και 35 ετών, που διαπράχθηκε την 17.10.2017 στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα, την 15.10.2017 τα ξημερώματα, στο Ρέθυμνο, άγνωστοι δράστες προκάλεσαν σωματικές βλάβες στους δύο ημεδαπούς και στη συνέχεια διέφυγαν.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης σε  συνεργασία με  αστυνομικούς της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας/Τμήμα SIRENE, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί, είχαν διαπράξει  τις σωματικές βλάβες σε βάρος των δύο ημεδαπών.

Η σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook