Κρήτη | Βρήκαν στα αποδυτήρια… τους πλημμυροπαθείς | Photos

κρήτη-βρήκαν-στα-αποδυτήρια-τους-πλη-150777

gipedo1Σέρβους με όλα τους τα υπάρχοντα στα χέρια συνάντησαν οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «Μίνωας» που ταξίδεψαν ως το Βελιγράδι προκειμένου να συμμετάσχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ Κωφών. Αν και με το «καλημέρα» διαπιστώθηκε … το «φτωχό» της διοργάνωσης, κάθε γκρίνια και πρόθεση διαμαρτυρίας πήγε … περίπατο όταν διαπίστωσαν το Γολγοθά που ανεβαίνουν οι Σέρβοι μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Στη σχετική ανακοίνωση ο ΑΣΚΚ «Μίνωας» αναφέρει:

«Είναι γεγονός, πως η διοργάνωση ήταν σε αρκετά χαμηλό επίπεδο και αρκετές ομάδες εξέφρασαν παράπονα! Ειδικότερα, οι μετακινήσεις, ήταν ένα βραχνάς για τους διοργανωτές, ενώ η ασυνεννοησία, είχε βγάλει πολλούς έξω από τα ρούχα τους. Φυσικά θύμα αυτής της ανοργανωσιάς, έπεσε και ο Μίνωας, από τη πρώτη κιόλας μέρα, όμως οι εικόνες που αντικρύσαμε πριν τον πρώτο αγώνα, μας έβαλαν σε δεύτερες σκέψεις για το αν θα έπρεπε να εκδηλώσουμε τη δυσφορία μας.»

gipedo2«Τα αποδυτήρια τα οποία χρησιμοποιούσαν οι περισσότερες ομάδες, ήταν ενός γηπέδου μπάσκετ, το οποίο βρισκόταν ακριβώς δίπλα στα γήπεδα του ποδοσφαίρου που γινόντουσαν οι αγώνες. Η εικόνα που βλέπετε στις φωτογραφίες, είναι ενδεικτική νομίζουμε. Το γήπεδο μπάσκετ, είχε μετατραπεί σε έναν τεράστιο ξενώνα για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες, που μεταξύ άλλων χωρών, έπληξαν και τη Σερβία. Οι εικόνες των άστεγων -πλέον- Σέρβων να κουβαλάνε όλο τους το βιος στον ώμο, μέσα σε μαύρες σακούλες, τα λέει όλα.»

gipedo3«Μετά από αυτές τις εικόνες, κανείς, από τον Μίνωα τουλάχιστον, δεν είχε τη διάθεση να παραπονεθεί, ούτε να γκρινιάξει, για την όποια ταλαιπωρία υποστήκαμε.

Τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια…»

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook