Κρήτη | Βούτηξε στη θάλασσα μετά από ερωτικό καυγά!

κρήτη-βούτηξε-στη-θάλασσα-μετά-από-ερω-130183

zeugariΈνα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει σκηνές ζηλοτυπίας με απρόβλεπτα αποτελέσματα που προκάλεσαν την κινητοποίηση των σωστικών συνεργείων. Το ζευγάρι καυγάδισε και αναστάτωσε λιμενικό, αστυνομία και ΕΚΑΒ… Ήταν λίγο μετά τις 21.00 την Κυριακή το βράδυ όταν το ζευγάρι στον Καρτερό άρχισε να λογοφέρει. Τα αίματα «άναψαν» , καθώς στις φλέβες τόσο της γυναίκας όσο και του άνδρα έρεε άφθονο το αλκοόλ.

Σε μια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες ακραίας ζηλοτυπίας, η αλλοδαπή γυναίκα βούτηξε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα με σκοπό να εκδικηθεί με αυτό τον τρόπο το έτερον της ήμισυ.

Το σκηνικό είδε να διαδραματίζεται ψαράς που βρισκόταν στην περιοχή και ο οποίος άρχισε απεγνωσμένα να καλεί σε βοήθεια τις αρχές.

«Στο πόδι» τα σωστικά συνεργεία

Μέσα σε λίγα λεπτά το ερωτικό καυγαδάκι της αλλοδαπής και του Έλληνα μετα από κατανάλωση αλκοόλ, σήκωσε «στο πόδι» τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν σε παραλία του Καρτερού για να σώσουν την αλλοδαπή.

Άνδρες του Λιμενικού κατάφεραν να τη βγάλουν έγκαιρα στην παραλία και τα χειρότερα να αποφευχθούν, ενώ επι τόπου έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στη μουσκωμένη γυναίκα και τη μετέφεραν στο εφημερεύων νοσοκομείο.

Πηγή: neakriti

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook